Wil jij lichamelijke klachten verminderen of laten verdwijnen?

Een behandeling die werkt bij het verminderen of laten verdwijnen van vet, verklevingen, afvalstoffen, ziektes, oud zeer, kwaaltjes, trauma’s en cellulite: Transformational Cupping. Transformational Cupping is een combinatie van cupping, manuele therapie, voedingsadviezen en detoxing. Deze behandeling verzorgen wij in onze praktijk. Tijdens de behandeling gaan we in een vloeiende beweging met de cup die vacuüm zuigt op de huid over jouw klachtengebied heen. Dit stimuleert de doorbloeding waardoor afvalstoffen worden afgevoerd. Hiermee lossen we ook alle verklevingen onder de huid op. Knopen, afvalstoffen en verklevingen schieten los. Er ontstaat ruimte en zuurstofrijk bloed. Alle last wordt afgevoerd. Jouw lichaam kan weer ademen.

gezonde voeding

Gezonde voeding

Voeding speelt een belangrijke rol. Je verwijdert de afvalstoffen met cuppen, maar de klachten kunnen terugkomen wanneer je daarna weer ongezond eet. Als Orthomoleculair therapeut adviseer ik je graag over juiste voedingskeuzes. Ook bied ik de mogelijkheid om je te laten testen op voedselintoleranties. Voedselintoleranties kunnen een breed scala aan verstorende symptomen veroorzaken. De symptomen van een voedingsintolerantie doen niet altijd een voedingsprobleem vermoeden. Daarom is het zinvol om dit te laten onderzoeken.

Transformational Cupping kan ingezet worden bij:

Kies voor jouw lichaam.

Verlichting van jouw klachten merk je al na één behandeling, maar wil je blijvend resultaat zien? Dan adviseren wij gemiddeld vier á vijf behandelingen.  

Boek nu jouw eerste 4 behandelingen en krijg de 5e behandeling gratis!

Eerst wat meer informatie? Dat kan! Bel naar 06-53303612 of mail voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek naar info@moleculehealth.nl

tranformational cupping
Personal Training
Bewegen

Beweging Beweging heeft naast voeding en leefstijl een zeer grote invloed op onze gezondheid. Door middel van beweging worden er neurotransmitters en hormonen aangemaakt die het lichaam gezonder en sterker maken. Het is belangrijk naast gezonde voeding ook te blijven bewegen. Wij adviseren minimaal 30 minuten per dag te bewegen.

In samenwerking met Kick Personal Training bieden wij op maat gemaakte trainingen en bewegingsadviezen welke vanuit huis kunnen worden uitgevoerd. Wil je toch liever op locatie trainen, dan behoort een één op één training met één van onze trainers ook tot de mogelijkheid.