INTAKE

Voorafgaand aan het eerste consult ontvang je per mail een (online) vragenlijst. De vragen richten zich op je medische geschiedenis en huidige klachten. Tijdens het intakegesprek nemen we samen de vragenlijst door, analyseren we je voedingspatroon en bespreken we je medische geschiedenis om de mogelijke oorsprong van de klacht(en) te achterhalen.

Intake Molecule

Als voorbereiding op het intakegesprek vul je een vragenlijst in die je per mail ontvangt na aanmelding. De vragenlijst bevat vragen over jouw klachten, familiaire ziekten, ziektegeschiedenis, stoelgang, mentale gezondheid (zenuwachtig, depressief, concentratie, motivatie etc.), belangrijke gebeurtenissen in je leven, medicijngebruik en je leef,- en eetgewoonten. De vragenlijst vergemakkelijkt het intakegesprek en bespaart tijd. Tijdens het intakegesprek luister ik naar jouw klachten en analyseren we samen jouw voedingspatroon.  

Het intakegesprek en het bespreken van de vragenlijst duurt 30 minuten. In de 60 minuten hierna (het 1ste consult) bespreken we het behandelplan. De behandeling bestaat uit een persoonlijk behandelplan gericht op voeding, leefstijl en eventueel suppletie. 

Intakeformulier + gesprek

We bekijken welke eventuele onderzoeken nodig om zodoende tot de kern te komen.

Analyse

We bekijken welke eventuele laboratorium onderzoeken, zoals bloed-, ontlasting- of speekselonderzoek er nodig zijn om zodoende tot de kern te komen.

Advies

We stellen een plan op en ik geef een advies mee hoe jij aan jouw klachten kunt gaan werken.

Jouw lichaam probeert jou door middel van het afgeven van signalen iets duidelijk te maken. Daar moet je wel naar luisteren!
Handtekening
karin prins
Chat openen
Welkom bij Praktijk Molecule Health. Kan ik je ergens bij helpen? Laat een berichtje achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.